Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

 У ДП "Ярмолинецьке лісове господарство" продовжує іти поновлення машинно-тракторного парку для вивезення лісопродукції та виконання лісогосподарських робіт. Так, у липні місяці придбано новий трактор МТЗ-82.1, 2015 року випуску, навантажувач лісовий фронтальний НЛФ-800, який змонтовано на придбаний трактор для навантажування сортиментів.

   Трактор з навантажувачем передано в липні місяці колективу Віньковецького лісництва.

       Другий  новенький трактор МТЗ-82.1, 2015 року випуску, придбаний у липні місяці, передано колективу Ярмолинецького лісництва.

        Планується до кінця року придбати ще три нових трактора МТЗ-82.1, для поновлення техніки ще у Вишнівчицьке та Сатанівське лісниц ... Читати далі »

Просмотров: 510 | Добавил: lishosp | Дата: 03.08.2015 | Комментарии (0)

     16 липня 2015 року в Ярмолинецькій районній державній адміністрації під головуванням заступника директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації С.В. Флентіна та заступника голови райдержадміністрації В.М. Байталюка відбулася нарада, на якій розглянуто поточний стан та визначено перспективи розвитку підприємств  Ярмолинецького району.

        Учасники наради ознайомилися з роботою: ДП "Ярмолинецьке лісове господарство", ТОВ «Екохехнік Ярмолинці», відділку ТОВ «Баришівська зернова компанія», ТОВ «УкРос-Агро», ТОВ «НМТ-Агро»,  Хмельницької філії ТОВ «Ябл ... Читати далі »

Просмотров: 448 | Добавил: lishosp | Дата: 17.07.2015 | Комментарии (0)

            19 червня 2015 року  відбулась нарада  держлісгоспу по питаннях готовності підрозділів підприємства до боротьби з пожежами та іншими ситуаціями під керівництвом  Писаренка Г.П. - головного лісничого лісгоспу. До відома та виконання всіх присутніх керівників підрозділів Писаренко Г.П. довів Доручення голови Держлісагентства України №55 (Протокол №4 засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15 червня 2015 року), Доручення голови Держлісагентства України №53 від 15 червня 2015 року, лист управління СБУ України у Хмельницькій області, витяг з Протоколу №2 засідання колегії Держлісагентства від 28.05.2015р., лист держлісгоспу №715 від 11.06.2015р. та  наказ держлісгоспу  №70 від 11.06.2015р. «Вимоги обласної селекторної наради по пожежній безпеці ... Читати далі »

Просмотров: 411 | Добавил: lishosp | Дата: 22.06.2015 | Комментарии (0)

 

       28 травня - День прикордонника України. В цей день колеги, друзі, рідні вітали директора ДП «Ярмолинецьке лісове господарство», а нині військового прикордонника Івана Кирилюка, який несе службу на прикордонній заставі м. Маріуполь  на посаді начальника групи-коменданта споруд ЖЕВ відділу забезпечення військового формування. Саме Іван Іванович став ініціатором того, щоб в день професійного свята до бійців приїхали з концертом наші земляки-співаки брати Вадим та Євген Гжегожевські.  Під час урочистого відкриття пам`ятника загиблим морякам у присутності військовослужбовців, морської охорони, керівництва силових відомств, мерії, численних жителів Маріуполя  серед нагороджених Почесною Грамотою командування був  Кирилюк Іван Іванович. До речі, його фото занесено на Дошку Поша ... Читати далі »

Просмотров: 619 | Добавил: lishosp | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)

                                                    

       

   В рамках Дня охорони праці було розроблено і проведено ряд заходів після яких організаційним комітетом  підведено підсумки. Протоколом загальних зборів та засідання Організаційного комітету з підготовки та проведення заходів з нагоди Дня охорони праці визнано кращою лісозаготівельну бригаду Ярмолинецького лісництва  - майстер лісу Помаля П.В. Кращим бригадиром лісозаготівельної бригади визнано  Копитка В.А. – лісоруба 6 розряду Ярмолинецького лісництва. Кращим лісорубом визнано Белінського М.В. – лісоруба 6 розряду Ярмолинецького лісництва.

... Читати далі »

Просмотров: 476 | Добавил: lishosp | Дата: 04.06.2015 | Комментарии (0)

      Щоб привернути увагу громадськості та молоді до такого важливого та відповідального процесу, як створення лісів, навесні вже десятий рік поспіль під егідою Державного агентства лісових ресурсів України проводиться Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Лісівники ДП "Ярмолинецьке лісове господарство" завжди беруть активну участь в акції.

     Цього року вона стартувала у Міжнародний день лісів – 21 березня. Протягом місяця, аж до 21 квітня (Дня довкілля в Україні) в усіх підрозділах підприємства проходили заходи з весняної посадки лісу із залученням учнівської  молоді, членів шкільних лісництв, органів місцевого сам ... Читати далі »

Просмотров: 514 | Добавил: lishosp | Дата: 20.05.2015 | Комментарии (0)

     На території  Ярмолинецького  держлісгоспу, як і в цілому на Хмельниччині, склалась вкрай небезпечна пожежонебезпечна ситуація, головна причина яка поглиблює пожежну небезпеку – це спалювання населенням сухої трави, а висока температура повітря та вітер розширює осередки пожежі на захисні лісові насадження  та Держлісфонд.

          Держлісгосп, починаючи з січня цього року, постійно готувався до настання пожежонебезпечного періоду, а саме:

-організовано добровільну пожежну команду по лісгоспу;

-створено пожежну дружину члени якої застраховані;

-пого ... Читати далі »

Просмотров: 462 | Добавил: lishosp | Дата: 30.04.2015 | Комментарии (0)

       З приходом весни розпочались роботи по благоустрою зон відпочинку Ярмолинецького лісгоспу.

     У Вишнівчицькому лісництві, квартал 43, виділ 2 спільними зусиллями робітників та членів Завадівського та Вишнівчицького шкільних лісництв прибрано сміття та проведено фарбування.

       Висипано щебенем та розплановано під`їздний шлях до рекреаційної зони.

       На території зони відпочинку до послуг відпочиваючих є дві альтанки, чотири столика, вісім лавочок, мангал, п`ять ящиків для сміття,  пісочниця,  гойдалка, волейбольна площадка.

    Лісівники запрошують усіх бажаючих проводити вихідні у наших зонах відпочин ... Читати далі »

Просмотров: 434 | Добавил: lishosp | Дата: 09.04.2015 | Комментарии (0)

 В ДП “Ярмолинецьке лісове господарство” 25 березня 2015 року завершено створення лісових культур у Державному лісовому фонді. Зусиллями лісової охорони та небайдужої громадськості у надзвичайно короткий термін заліснено 78 га на зрубах 2014-2015 років, де висаджено близько 190 тисяч сіянців основних лісоутворюючих порід. На площі майже 90 га у держлісфонді та понад 50 га захисних лісів проведено доповнення лісових культур, де основними породами є дуб звичайний та червоний, модрина європейська, бук лісовий та клен гостролистий. З метою забезпечення регіону в передноворічний період новорічними ялинами створено 4 га та доповнено 6 га відповідних плантацій.

    У зв”язку із неконтрольованим спалюванням трав”янистої рослинності особливої уваги потребують захисні лісові на ... Читати далі »

Просмотров: 471 | Добавил: lishosp | Дата: 26.03.2015 | Комментарии (0)

       21 березня стартувала ювілейна 10-та Акція «Майбутнє лісу в твоїх руках». Саме цей день проголошено Генеральною Асамблеєю ООН – Міжнародним днем лісів. Акція триватиме до Дня Довкілля, який щороку проводиться в Україні в третю суботу квітня (цього року – 18 квітня). Організаторами Акції є Державне агентство лісових ресурсів України, підприємства, установи та організації галузі за підтримки Міністерства освіти та науки України, Товариства лісівників України, ЦК профспілки працівників лісового господарства України.

        ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» бере активну участь в Акції. Заплановано провести ряд культурно-пізнавальних заходів для школярів, а також посадку лісу. 

... Читати далі »

Просмотров: 539 | Добавил: lishosp | Дата: 24.03.2015 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 29 »
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод