Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Жовтень » 1 » Акція "Створюємо ліси разом"
16:08
Акція "Створюємо ліси разом"

   З 1 жовтня 2021 року стартує акція Держлісагентства України «Створюємо ліси разом» в рамках програми Президента України «Зелена країна».  Лісівники державного підприємства «Ярмолинецьке лісове господарство»  активно включились в роботу згідно запланованих заходів.

    01 жовтня 2021 року представники державної лісової охорони відвідали дошкільні та шкільні заклади освіти . Лісничий Городоцького лісництва Сергій Садовий та помічник лісничого Михайло Яблонський відвідали Лісоводський заклад дошкільної освіти «Сонечко». Їх радо зустріли вихованці  старшої групи та вихователі Валентина Загурська та Леся Рибак.  Майстер лісу  Віньковецького лісництва  Олександр Миронов зустрівся з учнями 7 класу Майдан-Олександрівського ліцею. Зустріч допомогли організувати вчителі ліцею: Лілія Побережна та Оксана Миронова. 

Помічник лісничого Купинського лісомисливського лісництва Андрій Головко зустрівся з випускниками Левадівської ЗОШ І-ІІІ ступенів(директор школи Ірина Гураш). Діти, учні, члени шкільних лісництв – перші помічники лісівників. Вихованці дитячого садочку, один наперед одного, розповідали про любов до тварин та квітів, як бояться павуків та знають про користь мурах. Із старшокласниками обговорювали  важливість професії лісівника та можливі перспективи, охорону лісових багатств та проблеми екологічного характеру місцевих регіонів. Лісівники інформували про початок екологічного проекту Президента України «Зелена країна» та  акції Держлісагентства України «Створюємо ліси разом». На рівні держави прийнято рішення за три роки висадити мільярд дерев, а за 10 років збільшити площу лісів на мільйон гектар. Для цього мають бути виділені нові землі. Запросили дітей із батьками, вчительські колективи  та всіх небайдужих приєднатися до висаджування дерев в своїх місцевостях.  Заходи Акції триватимуть до 30 листопада. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 123 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод