Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Листопад » 30 » Як нове
15:24
Як нове

  •     Справна та надійна техніка – це запорука чіткого виконання виробничих завдань та діяльності підприємства в цілому. Тому поновлення техніки та злагоджена робота автопарку лісгоспу – одне з першочергових питань. Купівля нової техніки – це завжди доцільне капіталовкладення. Але в сучасних умовах потрібно шукати ще й економічно-бюджетні варіанти з використанням можливих матеріальних та людських ресурсів    підприємства.

     Так, цими днями, проведено капітальний ремонт трактора МТЗ 82.1, а саме: ремонт двигуна з заміною поршневої групи; капітальний ремонт переднього моста з заміною основних агрегатів; ремонт системи керування (заміна ущільнювачів гідроциліндра та проведення капітального ремонта гідропідсилювача керма); ремонт КПП (заміна підшипників, валів), ремонт заднього моста (заміна шестерень, підшипників валів, підшипників полувісей; заміна дисків колісних передніх та задніх; установка комплекту нової резини; рихтовка кабіни, фарбувальні роботи; установка переднього бруса противовісу. І практично новий трактор готовий до виконання завдань.

     Загальна сума затрат на капітальний ремонт склала 230 тис.грн. Суттєво знижена вартість ремонту за рахунок проведення високопрофесійних робіт слюсарями з ремонту автомобілів - Андрієм Гусаком та Романом Криворучком, які й проводили ремонт, заміну та встановлення вище вказаних запасних частин та агрегатів. Золоті руки хлопців дали свій результат - і «новенький» трактор передали в новостворене Купинське лісомисливське лісництво. Така техніка буде служити справно й надійно, адже в неї робітники вложили фаховість, вміння та душу.

    Також придбано новий вагончик для Купинського лісомисливського лісництва. Його обладнано всіма побутовими засобами, щоб було тепло та зручно робітникам відпочити та попоїсти, особливо в зимовий період. Всього вкладено в його придбання та оснащення – майже 35 тис.грн.

      Директор лісгоспу Кирилюк І.І. завжди з вимогою та принциповістю підходить до питань збереження техніки. Справна техніка – це і безпека праці, і витриманий робочий день, і позитивний настрій робітника. На його думку водій має бути, насамперед, відповідальним та не байдужим до збереження ввіреної йому техніки, дбайливим та охайним в експлуатації машини. Тому таких водіїв цінують в лісгоспі, відмічають грамотами та преміями до професійного свята та дня автомобіліста.

 

 

 

 

Переглядів: 380 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод