Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Березень » 15 » Ярмолинецький лісгосп звітує
15:36
Ярмолинецький лісгосп звітує

12 березня 2021 року адміністрація ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» та профспілковий комітет прозвітували на профспілковій конференції трудового колективу про виконання умов колективного договору за 2020 рік. Водночас відбулась звітно-виборча конференція.

 На конференції були присутні високоповажні гості: Петро Пешко – начальник Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства та Віталій Лісовий – голова обласного комітету профспілок працівників лісового господарства.

Про здобутки, проблеми та плани на наступний рік доповів директор лісгоспу Іван Кирилюк. Він зазначив, що «виробничо-економічна діяльність та розвиток підприємства є одним з важливих розділів Колективного договору, тому що забезпечення виконання всіх інших його розділів, які стосуються питань соціального розвитку, оплати праці, охорони праці — буде залежати від того, які склались виробничі відносини та економічна діяльність підприємства. А це:

- 103млн.717 тис.гривень — реалізації продукції

- 582 тис. 680 гривень - продуктивність праці

- 20 тис.282 гривень — середня зарплата

- сплачено 43 млн. різних видів податків

Цифри говорять самі за себе. Показники — на перших позиціях в області та і в Україні. Співробітникам підприємства виплачено - 5 млн.805 тис.гривень премій; 1 млн.165 тис.гривень матеріальної допомоги; 1 млн.473 тис. гривень допомоги на оздоровлення.

У зв’язку із пандемією ми вилікували 30 своїх працівників від цієї страшної хвороби і надали допомоги на лікування у сумі 461 тис.160 гривень.

Ми єдиний колектив і дрібничок у нас в житті не буває. Є проблема- ми поряд. Є радість — ми аплодуємо теж. Такий у нас девіз – «Командна робота».

Дякую тобі, славний колектив Ярмолинецького лісгоспу».

Про роботу профспілки лісгоспу відзвітував голова профспілкового комітету Сергій Шутяк. Доповідач зазначив, що адміністрація лісгоспу дотримувалася колективного договору. Багато зроблено для створення працівникам належних і безпечних умов праці, для забезпечення соціальних гарантій.

Перед присутніми виступили начальник Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Петро Пешко та голова обкому галузевої профспілки Віталій Лісовий.

      Підвели підсумки трудового суперництва між структурними підрозділами лісгоспу. І місце – Зіньківське лісництво (лісничий Микола Магаляс), ІІ місце – Городоцьке лісництво (лісничий Сергій Садовий), ІІІ місце – Лісоводський нижній склад (начальник Валерій Іващішен). Всім працівникам даних колективів виплачена премія; кожний  підрозділ  отримав  цінний подарунок.

      Також делегати конференції мали можливість оглянути поновлені експозиції Музею Лісівничої Слави Ярмолинецького лісгоспу. Оновлені вітрини та експонати робочого інвентаря працівників лісової галузі наповнили стіни музею. Найдавніший експонат – це віялка Суровцева для очистки лісового насіння (1950р.). Мірні вилки різних видів, меч Колесова, бусоль, нівелір, клеймо, рація та планшети, засоби безпеки, бензопили, форма працівників державної лісової охорони і багато іншого можна тут побачити.

Інформаційні стенди містять текстові матеріали та фото від часу створення лісгоспу до сучасного дня. Цей напрямок назвали «Грані зростання». Він надзвичайно цікавий відвідувачам музею, так як містить багато чорно-білих фото різних років, вони, наче магнітом притягують до себе погляд. Адже з них дивляться на нас наші діди-прадіди. Найстаріше фото, використане в музеї, з 1946 року! Кожному лісництву приділено окрему сторінку. Історія трудових звершень вміщена у калейдоскоп ретросвітлин висвітлює події із повоєнного часу і до лісогосподарської діяльності в сучасних умовах. Вся інформація змістовно насичена.

Окремий стенд «Люди трудової звитяги» розповідає про тих, які працювали на підприємстві багато років, досягли значних результатів, нагороджені державними відзнаками. Тут можна побачити і світлини директорів, які від 1949 року очолювали лісгосп.

В музеї розміщена патріотична експозиція. Вона містить три стенди по таких напрямках: пам’ятні знаки «Пам`яті героїв Небесної сотні», які встановлені в рамках Всеукраїнської акції «Зелені шати пам`яті», на території всіх лісництв; захисники Вітчизни: на підприємстві працюють люди, які брали участь в АТО, для них - окремий стенд, короткі нариси з їх життя; герої не вмирають: вшановані наші колеги-лісівники інших лісгоспів, які загинули в АТО. Манекен в лісівничій формі, наче охороняє їх спокій.

Окремо створена стіна із кружків-зрізів різних порід дерев, які розповсюджені на території лісгоспу. Також створена імітація лісової галявини з опудалами колекційних зразків тварин та птахів, які мешкають у наших лісах.

В музеї зібрані подарунки відвідувачів та друзів лісгоспу, нагороди колективу. Подарункове видання Червоної Книги та дитячі вироби з природніх матеріалів прикрашають дану експозицію.

Окреме місце займає книга «ДП «Ярмолинецьке лісове господарство»: Крізь призму десятиліть», яка побачила світ в 2018 році і присвячена Ярмолинецькому лісгоспу, його трудівникам та друзям. Це видання - надзвичайно кропітка робота, де були задіяні науковці, зібрані фотоматеріали, спогади, факти, цифри. Ця книга – вінець праці лісівникам всіх поколінь нашого підприємства. Сьогодні робота із збору та систематизації інформації продовжується.

Великий стенд із гаслом «Ліс для людини – людина для лісу» вкотре засвідчує про безперервний зв'язок людини і природи, неможливість їх існування окремо, або без поваги один до одного – про це розповімо відвідувачам музею. Сподіваємось, ситуація в країні зміниться на краще і музей відкриє двері для школярів та всіх бажаючих.

Отак змістовно та наповнено колектив Ярмолинецького лісгоспу підійшов до проведення конференції трудового колективу. І вкотре довів, що ми є одна велика сім`я, в якій один - за всіх і всі – за одного!

Прес-служба ДП «Ярмолинецьке лісове господарство».

Переглядів: 153 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод