Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Травень » 11 » «МАЙБУТНЄ ЛІСУ – У ТВОЇХ РУКАХ!»
13:13
«МАЙБУТНЄ ЛІСУ – У ТВОЇХ РУКАХ!»

     ДП «Ярмолинецьке лісове господарство», під керівництвом директора Кирилюка І.І. активно долучилось до відзначення  Дня Довкілля.

      Спільну природоохоронну акцію під такою назвою провели Городоцьке лісництво державного підприємства «Ярмолинецьке лісове господарство», дирекція та вчителі й учні 9-11 класів Лісоводської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

  У рамках цієї акції всі разом на подвір’ї школи посадили 20 саджанців туї, а біля Обеліска Слави – дві алеї Пам’яті із берізок та кленів: Героям Небесної Сотні та Героям АТО.Оксана Михайлова, директор Лісоводської ЗОШ та Ігор Дзера, Лісоводський сільський голова і учні старших класів Лісоводської ЗОШ, які взяли участь у акції ««Майбутнє лісу – у твоїх руках!», щиро вдячні Ярмолинецькому лісгоспу, зокрема, Сергію Садовому, лісничому і Михайлові Яблонському, помічнику лісничого Городоцького лісництва ДП ««Ярмолинецьке лісове господарство» за те, що беруть активну участь у життєдіяльності громади та навчального закладу. І – за проведення у школі акції «Майбутнє лісу – у твоїх руках!».

         В свою чергу працівники Ярмолинецького лісництва разом з учнями шкільного лісництва Ярмолинецького НВК розвішали шпаківні на території зони відпочинку. Роботою керував Муляр С.П. – помічник лісничого Ярмолинецького лісництва.

       А працівники Вишнівчицького лісництва разом з учнями шкільного лісництва Вишнівчицького ЗОШ висадили 30 ліщин на галявині біля обеліску пам’яті 15-ти лісівникам – героям загинувши в АТО  (кв.33 Вишнівчицького лісництва). Лісівники продовжують роботу з учнями шкільного лісництва Завадівської ЗОШ.

      Працівники апарату також долучились до проведення Дня Довкілля – провели благоустрій території навколо адмінприміщення лісгоспу

     З метою шани та вічної пам’яті героїв колектив Ярмолинецького лісгоспу створив лісові культури в пам'ять загиблим лісівникам в зоні АТО у всіх лісництвах підприємства: Віньковецьке лісництво – 1,3га (дуб), Вишнівчицьке лісництво – 1,2га (модрина), Сатанівське лісництво  – 1,7га (бук), Ярмолинецьке лісництво – 2,4га (модрина),  Городоцьке лісництво – 1,0га (дуб).

      Через роки деревця окріпнуть, наберуться сили й нагадуватимуть нам про 15 самовідданих героїв-лісівників, які віддали своє життя за мирне безхмарне небо.

Переглядів: 374 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод