Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 19 » Моє життя - плекати ліс!
15:32
Моє життя - плекати ліс!

         Життя – це не чернетка, яку можна переписати начисто, життя – це кожен наш день, кожен наш вчинок… Директор ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» Іван Іванович Кирилюк розуміє це, як ніхто інший. Пройшовши свій трудовий шлях від простого лісоруба до директора підприємства, про таких як він говорять «зробив себе сам». Займаючи по житті високі й відповідальні посади Іван Іванович вишкалив у характері рішучість, наполегливість, навіть в деяких випадках впертість. Мудрий та справедливий підхід до вирішення справ, грамотність та професіоналізм завжди приваблюють людей, що поряд з ним. Та які б посади не займав наш ювіляр, він завжди пам`ятав про своє покликання – плекати та ростити ліс. І вже шостий рік Іван Іванович очолює  рідний  Ярмолинецький лісгосп, в якому пропрацював майже 30 років. Він  веде за собою великий колектив лісівників, відданих, як і він, своїй справі. 

      Сьогодні Іван Іванович – успішний керівник потужного підприємства, депутат Хмельницької обласної ради, учасник бойових дій, люблячий чоловік та турботливий батько. Для когось це лише посади, статуси, а для нашого ювіляра – це суттєвий відрізок життя, із падіннями та злетами, із оціненням пріоритетів та перевіркою на міцність та порядність себе та своїх друзів.  

      Він займає активну життєву позицію, підтримує різні проекти  культурно-соціальної сфери життя району, допомагає волонтерським організаціям у підтримці воїнів-атовців, малозабезпечених сімей.  Кожний член колективу лісгоспу знає, що прийшовши за порадою до директора – він її отримає, прийшовши за допомогою – він її матиме, але й за роботу спитає так, що мало не буде. Адже перш за все цінує дисциплінованість та командну роботу, де ніхто не сачкує, де всі вболівають за спільну справу, де байдужим не залишається ніхто.

      «Я вперед, а ви - за мною» - каже Іван Іванович. І колектив сміливим, впевненим поступом тримає  призові місця у трудових суперництвах серед лісгоспів області, один з перших лісгоспів, який серйозно займається побічним користуванням, вирощує та плекає ліс. Його принцип доволі простий – навіть маленький клаптик землі повинен використовуватися по-господарськи  та давати  фінансовий результат.

      Бути хорошим начальником дано не кожному, але нашому колективу пощастило!  Це справжній талант – бути професіоналом своєї справи.  Весь колектив Ярмолинецького лісгоспу вітає свого керівника, Кирилюка Івана Івановича, з 60-річчям від Дня народження. Бажаємо залишатися таким же уважним, цілеспрямованим, який вміє  передбачити всі ситуації на два кроки вперед. Нехай у всьому Вас супроводжує удача, а дорогу освітлює щаслива дороговказна зірка.  Миру Вам, Вашому дому та всій великій родині!

Колектив Ярмолинецького лісгоспу

Переглядів: 459 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод