Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Вересень » 30 » Навчались, презентували, здобували досвід
09:51
Навчались, презентували, здобували досвід

      Нещодавно в м.Київ відбулась 18-та Міжнародна виставка LISDEREVMASH (Лісдеревмаш 2019) під час якої відбувся семінар на тему «Перспективи та можливості FSC сертифікації системи ведення лісового господарства України». Від ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» участь у заході взяли Віталій Іванов – головний інженер та Роман Маринич – інженер з комп`ютерних систем лісгоспу.

             Учасники виставки представили машини та обладнання для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості.

         На експозиціях Державного агентства лісових ресурсів України серед представленої продукції побічного користування  лісівничої  галузі були також і чаї власної торгової марки  Ярмолинецького лісгоспу «Ярмліс» - «Цілющі чаї Ярмолинеччини», до складу яких входять відбірні  фруктові та ягідні збори, багаті на вітаміни із гарантованою натуральною якістю. Для колективу лісгоспу -  це висока оцінка, яка підтвердила, що із вмілим та розумним підходом до справи, ми можемо не лише саджати і вирощувати якісний  ліс, а й не давати пропасти жодній лісівній сировині.

        До уваги учасників виставки були представлені універсальні поєднання лісозаготівельних машин від LKT, трелювальний трактор  LKT та причепом з маніпулятором.  Зацікавила також техніка для переробки деревини на дрова та тріску італійського бренду PEZZOLATO, техніка для трелювання лісу MAXWALD, промислове ланцюгове обладнання PRINZ для торцювання та різання деревини.  Вперше на виставці представилась шведська  компанія із власними високотехнологічними системами для захисту від пожеж і пилових вибухів для деревообробних виробництв та заводів з  випуску  біопалива.        

        Також надзвичайно важливим стало спілкування та обмін досвідом практиків та технічних фахівців своєї справи. 

Переглядів: 402 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод