Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Вересень » 30 » Обмін досвідом
11:18
Обмін досвідом

  з 26 по 28 вересня 2019 року, з метою обміну досвідом та вивчення баз для оздоровлення працівників, голови профкомів підприємств Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства на чолі з головою обласного комітету профспілки працівників лісового господарства – Віталієм Лісовим відвідали Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Приймали гостей начальник Львівського ОУЛМГ – Анатолій Дейнека, голова Львівської обласної організації профспілки працівників лісового господарства України - Василь Максимець та директор ДП «Львівський ЛСНЦ» - Федір Пелиньо, директор Дрообицького лісгоспу - Матяшовський В.М., головний лісничий - Кінаш В.В., головний інженер - Маковецький М.Є. та керівники структурних підрозділів.

Одним з перших відвідали державне підприємство «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» який спеціалізується на переробці лісонасінної сировини та вирощуванні садивного матеріалу з використанням сучасних технологій в лісовому насінництві та лісорозсадницькій справі.

Присутні ознайомились з виробничими потужностями підприємства та процесом вирощування садивного матеріалу від насіння до готового сіянця, який готовий до посадки в ліс. Під час екскурсії гості отримали вичерпні відповіді на питання щодо особливостей одержання якісного насіння та вирощування сіянців з закритою кореневою системою.

Також відвідали ДП "Дрогобицький лісгосп" де ознайомились з виробничими потужностями підприємства, відвідали кантори структурних підрозділів, рекреаційні об’єкти, об’єкти природно-заповідного фонду, зокрема «Стежку Івана Франка» в Нагуєвицькому лісництві, та «Два джерела мінеральної води» в Східницькому лісництві.

На завершення візиту було відвідано декілька санаторно-курортних закладів у м.Трускавець, де всі присутні змогли ознайомитись з умовами оздоровлення та домовитись про оздоровлення своїх працівників на даних базах.

Переглядів: 334 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод