Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 23 » Охорона праці – щоденна актуальність
14:32
Охорона праці – щоденна актуальність

  В ДП “Ярмолинецьке лісове господарство” службою охорони праці та інженерно-технічними працівниками  проводились навчання та відповідна інформаційно-роз”яснювальна робота в структурних підрозділах по впровадженню в життя Законів України “Про охорону праці” , “Про пожежну безпеку”, “Про дорожній рух” та інших нормативних актів про охорону праці. Всі структурні підрозділи були відвідані згідно затвердженого графіка, а також проведені позапланові перевірки. По результатах перевірок керівники підрозділів отримали від служби охорони праці відповідні акти та приписи. Результати даних перевірок обговорювалися на техраді лісгоспу, на засіданні комісії оперативного адміністративно-громадського контролю за станом охорони праці.

         За вказівкою директора лісгоспу Кирилюка І.І., питання про стан охорони праці на підприємстві розглядається завжди одним із перших на техрадах та робочих нарадах і кожен керівник підрозділу звітує про стан охорони праці ввіреному йому підрозділі.

        За рахунок здійснення інженерно-технічних заходів значно підвищився рівень культури виробництва, покращуються умови праці працюючим. Доречно сказати, що всі робочі місця працівників, які виконують роботи з підвищеною небезпекою в лісгоспі атестовані — а це доплати до тарифних ставок, додаткові дні до відпусток, пільгове пенсійне забезпечення. Всі працівники лісгоспу вчасно забезпечуються відповідним якісним спецодягом, спецвзуттям та ін. ЗІЗ. Всім лісорубам 6-го розряду було придбано фірмові захисні шоломи та захисні штани від порізу ніг фірми “Stihl”. Для захисту працівників в дощову погоду було придбано 80 комплектів костюмів камуфльованих ПВХ. Для виконання комплексних заходів з питань охорони праці, для покращення умов праці на кожному робочому місці було придбано 3 якісних побутових вагончики.

       Комісією лісгоспу по перевірці знань з питань охорони праці проведено навчання та перевірку знань з питань охорони праці 35 посадових осіб лісгоспу та 78 працівників, які виконують роботи з підвищеним рівнем небезпеки. Доречно сказати, що цього року екзамени та перевірка знань з питань охорони праці проходила безпосередньо на лісосіках і на робочих місцях працівників, для того, щоб покращити практичні навики наших працівників. Проведено професійне навчання 3-х лісорубів 6-го розряду.

       Згідно додатку №19 до пункту 7.3 Колективного договору, прийнято рішення на 2018 рік, на комплексні заходи щодо досягнення встановлених нормативів безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, підвищення існуючого рівня охорони праці, запобігання випадкам виробничого травматизму, професійних захворювань і аварій асигновано 250000 гривень. За 2017 рік лісгоспом освоєно на комплексні заходи 780272 гривні, при фонді заробітної плати 35645000 гривень, що становить 2,18%, при необхідних, згідно чинного законодавства — 0,5%.

       Згідно наказу по підприємстві надана одноразова матеріальна допомога працівникам, які отримали травми на виробництві та членам їх сімей.

           Прес-служба лісгоспу.

Переглядів: 384 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод