Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Квітень » 2 » Про допомогу під час епідемії коронавірусу COVID-19
16:14
Про допомогу під час епідемії коронавірусу COVID-19

1. Адміністрацією  та  колективом  ДП  “Ярмолинецьке  лісове господарство” прийнято рішення про виділення одноденного заробітку в сумі 100 тис.грн. на боротьбу з коронавірусом COVID-19 Ярмолинецькій ЦРЛ. Слідуючі транші будуть направлені в Городоцьку ЦРЛ, Чемеровецьку ЦРЛ та Віньковецьку ЦРЛ.
2. Адміністрацією  та  профспілковим комітетом  ДП “Ярмолинецьке  лісове господарство” прийнято рішення про надання матеріальної допомоги у вигляді продуктових наборів, засобів індивідуального захисту та грошової допомоги (500 грн.) пенсіонерам лісгоспу в зв'язку з епідемією коронавірусу  COVID-19.

Про звернення директора ДП “Ярмолинецьке лісове гоcподарство”

Дорогі Ярмолинчани!

Звертаюсь до вас в цей нелегкий час, коли весь світ стоїть перед новим іспитом у вигляді пандемії коронавірусу. Перед нами встає питання як вижити в цій ситуації. Сьогодні Бог поставив і багатих і бідних українців в рівні умови - лікування тільки в Україні і в тій медицині, яку знищували десятиріччями.

Зараз, коли навіть найбагатші країни світу відверто кажуть про неготовність своїх медичних систем перед загрозою коронавірусу, думаю всі ми розуміємо, що маємо велику проблему у власній медицині. На даний час вона ще тримається, бо має найцінніше – наших українських медиків. Але вони вже сьогодні потребують нашої допомоги у забезпечення ліками та обладнанням!

Жодному з нас не можливо залишитись осторонь цієї проблеми! Вірус розповсюджується з неймовірною швидкістю і завтра може статись, що треба буде звернутись особисто, чи родичам, чи знайомим і зіткнутись з відсутністю таких необхідних для виживання – ліків , медичних засобів та обладнання!

Наше завдання номер один – забезпечити медиків Ярмолинецької районної лікарні усім необхідним для боротьби з епідемією.

Тому я, Кирилюк Іван Іванович, як громадянин, як депутат Хмельницької обласної ради, звертаюсь в першу чергу до бізнесу, який працює на території Ярмолинецького району, до керівників підприємств і організацій, до всіх небайдужих громадян, про надання посильної допомоги нашій медицині.

Виступаючи прикладом для інших, я перерахував власні кошти на підтримку Ярмолинецької ЦРЛ, у сумі 10 000 гривень.

Будучи керівником державного підприємства «Ярмолинецьке лісове господарство» ініціював перед працівниками підприємства питання надання допомоги медичній галузі. За результатами цього колективом лісгоспа та профкомом було прийнято рішення про перерахунок одноденної заробітної плати працівників підприємства на рахунок Ярмолинецької ЦРЛ, що загалом складає 100 000 гривень.

Сьогодні будь-які наші кроки повинні мати єдину мету – зберегти життя та здоров’я людей. Тому ще раз звертаюсь до кожного громадянина з проханням не залишатись осторонь та допомогти власними коштами! Цей крок наблизить нас до перемоги над цим страшним викликом!

Дякую всім небайдужим громадянам, які не лишились осторонь та надали допомогу!

Також окремо дякую кожному українському медику! Сьогодні ви – наша єдина надія! Дякую вам за вашу роботу та вірність клятві Гіппократа!

Будьте здорові, дорогі земляки!

 

З повагою,

депутат Хмельницької обласної ради                                              Кирилюк І.І.

 

Реквізити для благодійної допомоги:

КНП “Ярмолинецька ЦРЛ”

Код 02004574

МФО 315405

ХФАТ “ПриватБанку”

р\р UA693154050000026008052318826

Директор Соломон Альона Володимирівна

На підставі Статуту

Адреса: 32100, смт.Ярмолинці, вул.Шевченка, 41

Переглядів: 300 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Гавура Віктор  
0
Молодці! Патріоти! Пишаємось Вами. Бережіть себе та своїх рідних.

1 Гавура Віктор  
0
Молодці колеги! Це справжні дії українських патріотів. Пишаємось Вами! Бережіть себе і своїх рідних!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод