Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Липень » 19 » Продовжуємо фахове навчання кадрів.
15:31
Продовжуємо фахове навчання кадрів.

  Згідно  листа Forest Stewardship Council від 17.06.2021р. №1-70, команда FSC Україна  підготувала  тренінг: «Практична реалізація вимог FSC національного стандарту: розроблення та виконання плану ведення господарства». Тренінг проводився 12-14 липня 2021 року.

   Від ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» участь в тренінгу взяв провідний  інженер  з лісозаготівель Вадим Куцкий. Захід було проведено в м. Боярка,  на базі Укрцентркадриліс.     

      Під час тренінгу було практично опрацьовано вимоги принципів 4, 5, 7 FSC національного стандарту системи ведення лісового господарства для України, а саме важливі теми, які пов’язані з співпрацею з громадами, використанням лісу (вигоди від лісів) та плануванням ведення господарства.

Тренінг проводився у форматі сесій, під час яких спікери викладали навчальний матеріал, пояснюючи при цьому тонкощі та важливі аспекти відповідних принципів ведення господарства. Після кожної сесії учасники тренінгу працювали в міні-групах над різноманітними ситуаційними завданнями, які мали на меті системно та різносторонньо підійти до вирішення зазначених завдань. Отримані результати, представники міні-груп презентували за допомогою фліпчарту, після чого розпочиналась активна дискусія із учасниками тренінгу та спікерами. Саме під час дискусій учасники тренінгу опановували тонкощі принципів та інструменти для вирішення можливих спірних чи конфліктних ситуацій, які можуть виникнути під час господарської діяльності.

Після підсумкового оцінювання набутих знань учасникам вручили відповідні сертифікати. Наприкінці тренінгу учасники поділились своїми  враженнями та схвальними відгуками, наголосивши про необхідності таких тренінгів, адже регулярні тренінги щодо принципів FSC національного стандарту системи ведення лісового господарства для України – підвищують фахову компетентність працівників щодо ведення лісового господарства на засадах сталого розвитку, що в свою чергу підвищує рівень ведення лісового господарства.

Варто віддати належне спікерам, організаторам та команді FSC Україна за проведення заходу на високому рівні, отримані в процесі тренінгу цінні знання та набуті корисні навички, позитивну та дружню атмосферу заходу. Все було ретельно сплановано: починаючи від логістики та завершуючи тайм-менеджментом заходу.

ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» й надалі слідкуватиме за організацією подібних тренінгів та активно залучатиме працівників для фахового вдосконалення кадрів.

Переглядів: 155 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод