Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 23 » Професійне свято!
16:18
Професійне свято!

    19 вересня 2014 року на базі ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» відбулись урочистості з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу. Цього року  свято співпало  з 65-річчям з дня заснування Ярмолинецького лісового господарства. Привітати колектив лісгоспу завітали: заступник начальника управління-головний інженер Колесник В.Г.,  ветерани лісового господарства, керівництво Ярмолинецького, Віньковецького, Чемеровецького, Городоцького районів,  учні шкільного лісництва Ярмолинецького НВК, та багато інших поважних гостей.

    Урочистості відкрив  Гімн України та хвилина мовчання в знак пам’яті та поваги до загиблих Героїв! До всіх присутніх звернувся директор підприємства Кирилюк Іван Іванович,  подякувавши за підтримку, щирі вітання та теплі слова на адресу підприємства. В одночас зауваживши: «В надзвичайно складний час, фактично в час війни, ми зібрались, щоб висловити слова вдячності за нелегку щоденну працю Вам, дорогі мох колеги! Сьогодні  тут не буде авацій, концертів гучних заяв. Буде шана і дяка тим, хто ростить ліс – легені Планети.»

     Відмічаючи високоефективну роботу кращих працівників  галузі, їх особистий внесок у розвиток і підвищення ефективності лісогосподарського виробництва, охорону та відтворення лісових та мисливських багатств України, та з нагоди Дня працівника лісу нагороджено Подякою Прем’єр Міністра України Знаковського М.Ф. – майстра лісу Віньковецького лісництва; відомчою заохочувальною відзнакою Державного агентства лісових ресурсів України – нагрудним знаком «За бездоганну службу в державній лісовій охороні» Матвєєва І.І. – майстера лісу Вишнівчицького лісництва; Почесною Грамотою Державного агентства лісових ресурсів України Любінецького А.В. – лісничого Віньковецького лісництва; Подякою Державного агентства лісових ресурсів України  Стецюка В.П. – лісничого Сатанівського лісництва. Нагороджені Почесними Грамотами начальника ХОУЛМГ - п’ять працівників підприємства; Подякою начальника ХОУЛМГ - п’ять працівників підприємства, Грамотою обласної організації профспілки працівників лісового господарства - два працівника підприємства.

       За сумлінне виконання посадових обов’язків, за успіхи досягнуті в галузі виробництва та з нагоди професійного свята наказом по підприємству занесено на Дошку Пошани дванадцять працівників підприємства. Директор ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» Кирилюк Іван Іванович вручив працівникам Почесні Грамоти, Подяки. Лісництвам вручено подарунки – бензопили STIHL. Ветеранам лісового господарства вручено пам’ятні ювілейні медалі до 65-річчя з дня  заснування  Ярмолинецького лісгоспу.

     Закінчуючи урочисті збори директор підприємства наголосив: « Шановні лісівники, ветерани лісогосподарського виробництва! Щиро вітаю Вас, весь наш трудовий колектив лісгоспу, з професійним святом – Днем працівника лісу та 65-річним ювілеєм! Подяка Вам і шана за невтомну працю, за високу відповідальність перед теперішнім та майбутнім поколінням! Нехай буяють і стають окрасою рідної землі діброви, посаджені й доглянуті Вами, а відданість вічнозеленій стихії пронесеться в серці крізь роки. Віри і любові до нашої України, стабільності їй та процвітання!».

 

 

Переглядів: 564 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод