Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 4 » Проведено семінар з охорони праці
13:29
Проведено семінар з охорони праці

  01 червня 2018 року в ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» пройшов семінар  з питань охорони праці та безпеки руху автотранспортних засобів.

       В семінарі взяли участь заступник начальника Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства-головний інженер - Колесник В.Г., головний механік управління - Шевченко А.Д., головні інженери, головні механіки, начальники гаражів та інженери з охорони праці лісгоспів області.

     Зустріч та реєстрація делегатів проходила на території контори Ярмолинецького лісгоспу, де всі мали можливість побачити облаштовані робочі місця працівників підприємства. Директор лісгоспу І.І. Кирилюк привітав усіх учасників наради, озвучив маршрут проведення.

      Учасники семінару ознайомились з роботою Ярмолинецького лісництва, звернули увагу на сучасну теплицю для вирощування посадматеріалу з новітньою системою поливу. В Ярмолинецькому гаражі побачили процес перед рейсового огляду водіїв та автомобілів. Новий кабінет з охорони праці, кабінет лікаря та кімната відпочинку водіїв оформлені згідно всіх вимог чинного законодавства .  

       Переїхавши у Віньковецьке лісництво учасники оглянули адмінприміщення лісництва, проміжний склад та розсадник. На Лісоводському нижньому складі мали можливість побачити процес навантаження деревини, а також в Городоцькому лісництві провели техогляд транспортних засобів. За результатами техогляду кращі водії отримали премії за збереження в належному стані ввірених їм автотранспортних засобів.

      Підсумовуючи проведений захід директор лісгоспу І.І.Кирилюк наголосив на доцільності проведення таких нарад -семінарів та зазначив: «…дякую всім працівникам, які самовіддано та відповідально виконують свої посадові обов’язки. В нелегкій щоденній праці проходять наші робочі будні, тому сьогодні ми мали що показати своїм колегам, чим похвалитися. Сподіваюсь, що сьогодні всі належно оцінили нашу роботу та візьмуть щось позитивне для себе».

Переглядів: 423 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод