Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Серпень » 30 » Проведено виїзну колегію на базі лісгоспу
16:30
Проведено виїзну колегію на базі лісгоспу

       29 серпня 2019 року, на базі державного підприємства «Ярмолинецьке лісове господарство» проведено розширену виїзну виробничу нараду Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

       На захід прибули керівники підвідомчих підприємств, керівники виробничих підрозділів, лісничі й спеціалісти лісгоспів та обласного управління.  Основна мета наради – звіритися чи ведеться лісове господарство відповідно до вимог законодавства, культури виробництва, а також ознайомитися з надбаннями й перспективою розвитку Ярмолинецького лісгоспу. Акцентувалась увага й на подоланні проблемних питань, що виникають у ході повсякденних робіт.

      Відкрив  нараду  начальник Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Петро Пешко, він закликав усіх присутніх до плідної роботи, глибокого та ділового обміну думками з можливими конкретними пропозиціями. «Роби свою роботу так, щоб було краще, ніж вчора. Навіть вулиці треба підмітати так, як Мікеланджело малював свої картини, Бетховен писав музику. Ці слова повинні лягти в основу нашої роботи” – наголосив Петро Степанович.

        Перебуваючи на об’єктах відповідно до плану наради, її учасники звертали увагу на якість виконаних робіт, культуру виробництва. Наголошувалося на культурі виробництва і дотриманні правил безпеки під час проведення рубки. Під час наради було продемонстровано роботу проміжного складу Віньковецького лісництва, цеху переробки деревини, виробництво пиломатеріалів, тріски паливної. Оглянули  лісові культури на честь загиблих воїнів-лісівників в АТО. Відповідно до Указу Президента України щорічно 29 серпня відзначається день пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність нашої держави. Учасники поклали квіти до пам’ятної стели, вшанувавши героїв, священник відслужили молебень

      До речі, ініціатива створення меморіальних насаджень, скверів, алей, ділянок у лісі, присвячених героям-учасникам АТО, які віддали життя під час бойових дій на сході держави, з’явилася саме за ініціативи директора Ярмолинецького лісгоспу Івана  Кирилюка  і була схвалена на четвертому з`їзді лісівників України. На  лісовому розсаднику Зіньківського лісництва оглянули посадковий матеріал та свинокомплекс, який є складовою частиною побічного користування лісгоспу. Відвідувачам показали зразки різної продукції підприємства: лісові чаї, гриби, ягоди, мед лікарську сировину та інше. У Ярмолинецькому лісництві, в урочищі “Соколівщина” побували на заготівлі тріски паливної, різновікових лісових культурах та Алеї на честь лісничого Ярмолинецького лісництва В.М. Лебеденка й інженера лісових культур Ю.В. Лебеденка, вшанувавши їх пам”ять. В  Городоцькому лісництві  оглянули сучасний рекреаційний пункт та різновікові культури.

      Було що показати й у Сатанівському лісництві, знайомство з яким почалося з сучасно оформленої території контори. Учасники наради побували на лісовому розсаднику, на ділянці бучини, що є міжнародною пам`яткою й охороняється ЮНЕСКО. Неабиякий інтерес викликав реабілітаційний центр для диких тварин, спорудження якого завершується.

       Багато хороших справ зроблено в Ярмолинецькому лісгоспі завдяки сумлінній праці всіх підрозділів. Тож цілком логічно, що під час наради було відзначено кращих. Так, лісничому Сатанівського лісництва В.П. Стецюку вручено знак  “Заслужений захисник природи”. Нагороду одержав і вальник лісу 6 розряду Артур Савчук, який є одним з кращих лісорубів Хмельниччини.

 

 

               

Переглядів: 394 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод