Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 26 » Провели профспілкову конференцію
17:05
Провели профспілкову конференцію

     26 березня 2018 року відбулась конференція трудового колективу державного підприємства «Ярмолинецьке лісове господарство», на якій було підведено підсумки щодо виконання колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом за 2017 рік.

  У роботі конференції взяли участь начальник Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства П.С.Пешко, голова обкому профспілки В.М.Лісовий, директор лісгоспу І.І.Кирилюк, голова профкому лісгоспу М.П. Омбиш, делегати структурних  підрозділів лісгоспу.

     Конференцію відкрили урочисто співаючи Гімн України. Голова профкому озвучив порядок денний та почали працювати. Директор підприємства у своїй доповіді зазначив: «Трудовий колектив забезпечив виконання всіх виробничих завдань – планів, які ставилися перед ним у 2017 році.

   Обсяг реалізації продукції в діючих цінах склав 79 мільйонів 558 тисяч грн., що на 24 млн. грн. більше, ніж у відповідному періоді 2016 року і звідси пішли головні витоки регулювання виробничих, трудових та соціально-економічних відносин між керівництвом і трудовим колективом.

    Зарплата – яка складає 50% у загальному обсязі реалізації. ЇЇ рівень склав 14 тис. 554 грн. – і це п’ятий результат серед колективів Хмельницького обласного управління за 2017 рік.

  Окрім основної зарплати виплачувалися премії, винагороди за вислугу років, матеріальна допомога, матеріальна допомога на оздоровлення, здешевлення харчування і т.д.

   По підсумках роботи за 2017 рік – у січні 2018 року виплачено 1 млн. 500 тис. грн. винагороди – так званої 13-тої зарплати.

   Звернув увагу колективу, на те, що поряд із головним стимулом - зарплатою – іде потужний соціальний пакет, спрямований на покращення умов праці, побуту та відпочинку працівників.

   І якщо ми затратили 4 млн. 437 тис. грн. на придбання основних засобів, 1 млн. 252 тис. грн. на капітальне будівництво, 2 млн. грн. на капітальні ремонти – то рівно на стільки ми додали до зарплати своєму працівнику – створивши йому безпечне робоче місце, забезпечивши його сучасним обладнанням, вдягнувши і взувши його і т.д.»

    Працівники продемонстрували новий закуплений одяг для робітників, який відповідає всім вимогам охорони праці та техніки безпеки.

   Про роботу профспілки лісгоспу відзвітував голова профкому М.П.Омбиш. Він зазначив, що завдяки продуманій виробничій політиці адміністрації лісгоспу колективу вдалося забезпечувати протягом року ріст заробітної плати та нарахування премій. Конфліктних ситуацій, між роботодавцем та трудовим колективом, з питань виконання угод колективного договору не виникало.

  Начальник управління Петро Пешко наголосив на правильному форматі проведення конференції. Зазначив, що соціальний захист працівників надзвичайно важливий сьогодні для людей, зарплата повинна бути гідною. Підняв питання страхування працівників підприємства, адже про людей потрібно дбати. Наголосив на первинній переробці низькосортної деревини. Запропонував реалізовувати посадковий матеріал та продукцію побічного користування через інтернет-магазин, який незабаром буде створено. Побажав колективу й подальших хороших здорових відносин, чіткої командної роботи.

   Голова обкому профспілки працівників лісового господарства Віталій Лісовий наголосив на цільовому використанні працівниками грошей, щоб саме на оздоровлення використовувалися. Подякував за активну роботу голови профкому лісгоспу щодо екскурсійних поїздок, санаторно-курортного лікування та оздоровлення дітей працівників.

    За результатами трудового суперництва серед структурних підрозділів лісгоспу за 2017 рік трудові колективи були нагороджені Дипломами та грошовими преміями.

         На конференції прийняли Колективний договір на 2018-2019 роки з внесеними змінами та доповненнями.

 

 

 

 

 

Переглядів: 374 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод