Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Серпень » 5 » Провели виїзну нараду в Вишнівчицькому лісництві
17:24
Провели виїзну нараду в Вишнівчицькому лісництві

       03 серпня 2020 року в  ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» проведено виїзну нараду у Вишнівчицькому лісництві.  В нараді, під керівництвом директора Івана Кирилюка, взяли участь головні спеціалісти,  всі лісничі та керівники нижніх складів підприємства.

      Лісничий  Вишнівчицького лісництва Павло Кучер та помічник лісничого Костянтин Самусєв представили всім учасникам наради колектив лісництва, розповіли про лісогосподарську діяльність  та лісопромислове виробництво підрозділу.   Розпочали з огляду теплиць,  на площах побачили вирощування декоративного посадкового матеріалу та сіянців дуба в коробах. Зберігання лікарської сировини. Оглянули насадження модрини, дуба, бука в кварталах 18,19,22 урочища “Вишнівчицька дача” ; в кварталі 25 побачили насадження модрини, якому вже понад 58 років; лісові культури  в кварталі 63-64 урочища “Грабова”. Керівники підрозділів належно оцінили  роботу мульчера,  й було прийнято рішення придбати ще дві таких машини. В саду достигає гарний врожай яблук, після збору ягід чекає осінньої обробки плантація полуниці. Основною ж складовою роботи лісівників було і залишається догляд за молодняками, освітлення, прочистка.

    Під час обговорення робочих питань слухалось питання якості діяльності рейдових бригад, тому вирішено залучити до роботи ще одну оперативну групу з фірми “Еверест” , яка буде працювати по Вишнівчицькому, Городоцькому та Сатанівському лісництвах.

     Директор лісгоспу  Іван Кирилюк зазначив, що тільки в умовах сильної дисципліни, взаєморозуміння та взаємопідтримки, відповідальності та професійного підходу до виконання поставлених задач — є результат роботи підприємства. Звернув увагу на абсолютне зменшення інвестицій в капітальні ремонти, придбання і т.д. Приємно бачити облаштовані садиби лісництв, центральної офісу, створені належні якісні умови праці для водіїв в гаражі, на 70% відремонтована (капітально) техніка лісгоспу. Придбано необхідне технічне обладнання — щепобійні машини, маніту, ДАФ і т.д. Створений цех переробки та зберігання продукції побічного користування. Все це щоденна, рутинна, наполеглива робота колективу Ярмолинецького лісгоспу.

      Іван Кирилюк наголосив, що самим головним в роботі лісівників залишається - техніка безпеки і вимога до її виконання має бути непохитна. Працівник приходить на роботу і ввечері повертається здоровим до своєї сім`ї.

     Обговорено роботу профкому підприємства. Планується відпочинок на Дністрі: І черга - 32 дорослих, 17 дітей; ІІ черга (Карпати, Буковель) — приблизно така саме кількість працівників. Згідно Колективного договору всім працівникам  лісгоспу до відпускних виплачуються кошти на оздоровлення.

Учасники наради в пошані схилили голови й поклали квіти до пам`ятних  знаків Пам`яті Героїв Небесної Сотні та загиблим героям-лісівникам. 

Відеоматеріал по даній  виїзній нараді можна переглянути.

 

Переглядів: 294 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод