Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Червень » 5 » Провели виїзну техраду-поділились досвідом
17:05
Провели виїзну техраду-поділились досвідом

                                             04 червня 2020 року, під керівництвом директора ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» Івана Кирилюка, відбулась виїзна техрада, на яку були запрошені керівники структурних підрозділів лісгоспу. Техрада проведена на базі Віньковецького та Зіньківського лісництв. Помічник лісничого Віньковецького лісництва Анатолій  Потравний та лісничий  Зіньківського лісництва Микола Магаляс  представили присутнім результати праці своїх колективів.      

     В Віньковецькому лісництві присутні побачили  лісові культури модрини європейської  з відкритою та закритою кореневою системою, їх приживлюваність та порівняли результат. Зразкові догляди за лісовими культурами були проведені кущорізом та подрібнювачем Kansas-170 (мульчерем). Оглянули  площі освітлення та прочистки.  Побували на цеху переробки деревини та  ознайомились з технологією проведення навантажувально-розвантажувальних робіт на проміжному складі Віньковецького лісництва. Обговорили перспективи поглибленої переробки деревини, намітили виробничу програму на червень.

      Учасники наради  побачили, як проводяться прохідні рубки, рубки головного користування в Зіньківському лісництві. На розсаднику Зіньківського лісництва оглянули плантації новорічних ялин, полуниці, малини, ожини, смородини, яблуневого саду. В цеху переробки та зберігання продукції побічного користування оглянули збільшений асортимент даної продукції. Також  мали можливість подивитись процес відгодівлі свиней на свинофермі Зіньківського лісництва. 

     Присутні вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні та загиблих героїв-лісівників покладанням квітів до Пам`ятних знаків,  схилили голови в хвилині мовчання…

     Підводячи підсумок побаченого та почутого  директор лісгоспу Іван Кирилюк подякував колективам Віньковецького та Зіньківського лісництв за проведену роботу, ініціював проведення таких виїзних нарад по кожному структурному підрозділу. 

Переглядів: 271 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод