Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Травень » 17 » Робочі будні Ярмолинецького лісгоспу
09:45
Робочі будні Ярмолинецького лісгоспу

   Цими днями під керівництвом директора Ярмолинецького лісгоспу Кирилюка І.І. була проведена технічна рада підприємства. Члени техради та запрошені ознайомились з порядком денним та заслухали доповідачів. Чітко визначені пріоритети діяльності лісгоспу по вирощуванню та догляду за лісовими культурами. Охорона праці – питання номер один у виробничому процесі. Заступник директора Бас М.В. представив присутнім Збірник технічних умов на класифікацію лісоматеріалів рекомендований Держлісагентством України та ДП «ЛІАЦ» (2019р.). Директор підприємства Кирилюк І.І. наголосив на виконанні Програми побічного користування.  Озвучив план проведення виїзних колегій, лісничим доручив розробити оглядові маршрути.  Представив т.в.о.лісничого нового Зіньківського лісництва.

     Також одним із питань техради було проведення технічних оглядів техніки по підрозділах згідно графіка. Керівники підрозділів оглянули ще один капітально відремонтований власними силами трактор, який цього разу вийшов на лінію в Городоцькому лісництві та зможе максимально забезпечити виконання виробничої програми. Кирилюк І.І. подякував молодим слюсарям по ремонту техніки Криворучко Романові та Гусаку Андрію за якісно виконану роботу. Ремонти автотракторної техніки тривають і наступний трактор вже ввечері зайде на ремонтну площадку.

      Всі лісничі підприємства прозвітували про встановлені Пам`ятні знаки:  Ліс Пам`яті 15-ти Героїв Лісівників.  Відтепер у лісах на визначених кварталах гордо постали гранітні стели із прізвищами героїв-лісівників,  які віддали життя, захищаючи незалежність України.

     Також цими святковими днями голова профкому лісгоспу Омбиш М.П. відвідав ветеранів Ткачука В.І., Ткачука А.М., Матущаку П.С. Максим Петрович  привітав та вручив їм матеріальну допомогу з нагоди Дня перемоги над нацизмом у війні 1939-1945 років.

Переглядів: 390 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод