Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Червень » 6 » Робочі будні Ярмолинецького лісгоспу
14:59
Робочі будні Ярмолинецького лісгоспу

     04 червня 2019 року проведено технічну раду підприємства під керівництвом директора лісгоспу Кирилюка Івана Івановича, який наголосив на питаннях розглянутих на колегії Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

      Головні спеціалісти та керівники підрозділів доповіли по своїх напрямках роботи, і всі присутні переглянули відеопрезентацію діяльності Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства. 
      Також на нараді розглянули ряд робочих питань щодо фінансово-господарської діяльності підприємства, загостривши увагу керівників підрозділів на стратегічно важливих напрямках роботи для лісгоспу: чітке і якісне виконання договірних зобов`язань, пошук додаткових ринків збуту тріски паливної та продукції побічного користування. Триває підготовка автотранспортних засобів всіх підрозділів до планового щорічного технічного огляду. Зокрема,цими днями вийшов на лінію ще один відремонтований трактор на Зіньківське лісництво.
       Активно проходять роботи в плодових садах та ягідниках Зіньківського та Вишнівчицького лісництв: оприскування плодових дерев від шкідників, сушка суниці лісової, гриба білого, проходить збір полуниці. На часі реалізація фірмових чаїв "Чаї Ярмолинеччини". На Сатанівському лісництві облаштовано пасіку і у вулики заселено 25 бджолосімей. По всіх лісництвах проводиться активна робота по збору лікарської сировини, по деяких позиціях доведені плани вже виконані. Вся продукція побічного користування буде представлена на поличках Фірмового магазину лісгоспу, який найближчим часом буде відкрито в смт.Ярмолинці.

Переглядів: 346 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод