Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Травень » 6 » Робочі будні Ярмолинецького лісгоспу
10:43
Робочі будні Ярмолинецького лісгоспу

 4 травня 2021 року  під керівництвом директора Ярмолинецького лісгоспу Івана Кирилюка проведено технічну раду.  Нарада була поділена на дві частини – практичну та виробничу. Перша практична частина була проведена за допомогою Торгового дому Укрсервіс, представники якого продемонстрували керівникам структурних підрозділів лісгоспу техніку для лісу – кущорізи, бензопили та мотокоси. Учасники наради мали можливість ознайомитись з їх технічними характеристиками  та побачити в роботі.

      Перейшовши до другої частини наради, члени техради та запрошені заслухали головних спеціалістів та керівників структурних підрозділів по важливих робочих питаннях: виконання виробничої програми, фінансово-економічних та об”ємних показників за квітень  2021 року, планування та розгляд виробничої програми на травень.  Обговорили програму ведення лісового господарства на травень,  рубки догляду — відводи,  санітарні рубки. Переробка. Виробництво тріски паливної (експорт).  Робота автотракторного парку, кранове господарство.

     Директор лісгоспу Іван Кирилюк наголосив на належному санітарному стані в лісі під час рубок та після їх закінчення; чіткому й правильному оформленні всіх документів. На разі триває пожежонебезпечний період, на місцях провести навчання щодо послідовності дій при виявленні пожежі.  Зазначив, що лише грамотний лісівничий підхід до ведення лісового господарства дасть хороший результат нашої  щоденної праці. Розумне господарювання в заповідних зонах –  там має бути парковий формат, а не лісоповал, навести порядки в рекреаційних зонах, планувати їх розширення.

      Техніка безпеки та охорона праці – питання номер один на підприємстві. За час пандемії на підприємстві захворіли на Covid -19  сорок п`ять  працівників, всім була надана матеріальна допомога на лікування в розмірі 10тис.грн. кожному. Профком та адміністрація лісгоспу й надалі тримають на жорсткому контролі ситуацію щодо стану здоров`я  всіх членів колективу.

 

   

    

 

Переглядів: 166 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод