Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 11 » Щоб рік закінчити достойно
08:54
Щоб рік закінчити достойно

        На державному підприємстві «Ярмолинецьке лісове господарство» проведено засідання технічної ради під головуванням директора підприємства Кирилюка І.І. Піднімались питання: ведення лісового господарства за листопад місяць і перспективи на грудень місяць; результати планових ревізій; виконання сортиментної структури за 11 місяців 2017 року; виконання виробничої програми за листопад місяць та програма на грудень місяць – контрольний місяць. По даних питаннях доповіли головний лісничий Писаренко Г.П., головний інженер Іванов В.В., заступник директора Бас М.В., головний бухгалтер Лозінська Г.Ф., головний економіст Іванова В.В., провідний інженер з охорони праці Шутяк С.В. Головні спеціалісти проаналізували планові показники та їх виконання на встановлені контрольні терміни окремо по кожному структурному підрозділі.

   Директор підприємства Кирилюк І.І. привітав колектив з зайнятим ІІІ місцем в трудовому суперництві серед лісгоспів області. Зазначив, що лише чітка, стабільна робота з високою виконавською дисципліною дадуть змогу закінчити рік достойно. Він зазначив, що реалізація зросла на 43% порівняно з відповідним періодом минулого року. За 10 місяців 2017 року середньомісячна зарплата склала 13.600 грн. Реалізація на одного штатного працівника за 10 місяців складає приблизно 360 тис.грн. Щоб мати змогу конкурувати на сучасному ринку ми повинні щоденно знаходитись в пошуку ефективних джерел прибутку, які забезпечать стабільну роботу лісгоспу. І.Кирилюк наголосив, що в 2018 році ми повинні вивести на вищий рівень побічне користування. Налаштувати роботу теплиць та розсадників так, щоб вийти на повне забезпечення себе посадковим матеріалом (перевага надається закритій кореневій системі), розвивати ягідництво та садівництво. Врахувати нинішній попит на декоративний посадковий матеріал такий як крупномірні дерева (береза, ялина, горіхи Зільбета, клени). Також в наступному році працюватимемо над відновленням збору лікарських трав та пакування з них власних натуральних чаїв. На опалювальний сезон вийти на формат щоденного биття щепи. Велику увагу слід приділити охороні праці, чіткому проведенню інструктажів, забезпеченню людей теплим робочим одягом, рукавицями, взуттям. По всіх підрозділах запущені нові котельні, адже робітники завжди повинні мати змогу прийти в тепле приміщення, помитись, відпочити.

     Пропозиції та зауваження внесені до протокола техради, оформлені у рішення техради та роздані всім керівникам підрозділів.

 

 

Переглядів: 373 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод