Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 1 » Співпраця з районними центрами зайнятості
16:35
Співпраця з районними центрами зайнятості

       29 листопада 2017 року  в Ярмолинецькому центрі зайнятості проведено засідання круглого столу на тему: «Про взаємодію та соціальне партнерство у вирішенні питань зайнятості та зміцнення кадрового потенціалу району».  До участі  в  роботі круглого столу були запрошені заступник голови Ярмолинецької РДА Байталюк В.М., начальник Ярмолинецького центру зайнятості Безушко В.І., начальник  управління економіки та туризму Драгомерецька І.П., заступник управління агропромислового розвитку Стахов П.П., начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Безкупська А.Д., менеджер  з персоналу  ТОВ «Яблуневий дар» Сторож Д.Ю., бухгалтер ТОВ «Хорост – Плюс», журналісти районної газети «Вперед». Від Ярмолинецького лісгоспу участь в обговоренні  взяла інспектор з кадрів Хоптяр Н.П.  

       Метою проведення даного заходу стало спільне бажання представників органів виконавчої влади та представників основних бюджетоутворюючих  підприємств району вплинути на негативні тенденції у сфері зайнятості сільського населення, активізувати роль роботодавців у збереженні та створенні нових робочих місць, скоординувати спільні дії спрямовані на розвиток села в цілому.              Наше підприємство тісно співпрацює з Віньковецьким, Чемеровецьким та Городоцьким центрами зайнятості, так як щорічно приймаємо на роботу сезонних робочих на лісокультурних роботах у Віньковецьке, Вишнівчицьке та Сатанівське лісництва.  Також на підприємстві  мають змогу проходити виробничу та переддипломну практику студенти  навчальних закладів різних рівнів акредитації. 

  По структурних підрозділах налагоджено наставництво під час проходження практики. Через  участь у семінарах, засіданнях круглих столів, диспутах, роботу з засобами масової інформації - ми постійно проводимо профорієнтаційну роботу спрямовану на підвищення престижу лісівничих робітничих професій. Також  під час даного обговорення була зазначена чітка позиція лісівників  Ярмолинецького лісгоспу щодо схваленої   15 листопада 2017 року  Урядом «Стратегії реформування лісового господарства на період до 2022 року» : ми не підтримуємо дану Стратегію в запропонованій редакції, адже крім фінансово-економічних проблем, вона призведе до безробіття та зубожіння населення, так як наші робітники це переважно жителі сільської місцевості, де основним  місцем роботи є  наші лісництва.

       Розмова пройшла цікаво, жваво,  адже  з  однодумцями  завжди  легко обговорюються і вирішуються різні питання

Переглядів: 360 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод