Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Вересень » 17 » Відлуння  професійного  свята
10:57
Відлуння  професійного  свята

         13 вересня 2019 року лісівники ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» відзначило професійне свято – День працівника лісу.  На урочистих зборах був присутній перший заступник начальника управління - головний лісничий  Хмельницької області   Павло Золотий , який передав вітання від Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства, побажав і надалі залишатись згуртованою командою, сміливо ставити перед собою високі плани та з чітко їх реалізовувати. Директор підприємства Іван Кирилюк  привітав присутніх з святом та зазначив: «Лісове господарство України потребує перемін – фахових, професійних, розумних, акуратних перемін в галузі, без політики, без концесії, без  гучних заяв «реформаторів». Країна отримає нову модель управління лісовим господарством і ми в це віримо. Ми ж з вами – працівники Ярмолинецького лісгоспу-  частинка, отої великої системи, яку звати лісове господарство України. Від нашої з вами роботи, від злагодженості, від результату – залежить майбутнє українського лісу. Доля нашої галузі сьогодні – це як доля міцного дуба, що виріс на узліссі. Хоч-би які вітри його не ламали, а він не падає! Стоїть і росте – аж поки не постане несхитною міццю лісової величі, окрасою землі. Щиро вітаю Вас усіх з професійним святом. Висловлюю Вам всім глибоку подяку і низький уклін і на не легкому шляху до економічного, соціального та духовного піднесення – бажаю Вам і Вашим родинам щастя, добробуту, світлої долі, а Україні – Миру та Процвітання. Хай будуть благословенними Ваші зусилля. Хай шумлять крони величних лісів, народжених дбайливими руками працівників державного підприємства Ярмолинецьке лісове господарство».

      Павло Золотий та Іван Кирилюк вручили працівникам лісгоспу почесні нагороди та премії до них згідно колективного договору, а їх було чимало.

       За багаторічну сумлінну працю та з нагоди 70-річчя від дня народження Подяка Прем`єр-міністра України вручена Володимиру Гудловському  – начальнику гаража. Нагородами Держлісагентства України нагороджені: Володимир Жищинський - стропальник Лісоводського нижнього складу та Микола Павлюк  – тракторист Віньковецького лісництва. Нагородами Хмельницької ОДА та ОР: Олександр Шатурський  – помічник лісничого Сатанівського лісництва, Андрій Пулько  – тракторист Ярмолинецького лісництва, Анатолій Гладкий – менеджер із збуту лісгоспу. Почесними Грамотами управління нагороджені: Анатолій Потравний, Сергій Куцкий, Микола Даць, Ярослав Драпатий. Подяки управління оголошені Володимиру Карвасарному, Павлу Матвеєву, Віталію Кравцю, Сергію Онищуку, Михайлу Дригулі, Юрію Чернію. Товариство Лісівників України нагородило  Почесними Грамотами Івана Кирилюка та Анатолія Любінецького. Нагороджені Грамотами профспілкових організацій різних рівнів Юлія Попель, Дем`ян Сорочан, Максим Омбиш, Наталія Хоптяр. Також відзначили  робітників нагородами та подарунками  Віньковецька, Городоцька, Чемеровецька, Ярмолинецька райдержадміністрації та районні ради.  Дванадцять працівників лісгоспу, які відзначаються зразковістю в роботі та виконанням планових показників, занесені на Дошку Пошани підприємства «Вирощуємо ліси – творимо майбутнє»: Сергій Бик, Микола Павлюк, Олександр Котик, Сергій Роздайгора, Ігор Думний, Юрій Помаля, Андрій Головко, Валентин Гаврилюк, Павло Хейлик, Василь Божик, Степан Стойко, Сергій Трачук.

       Також за підсумками проведеної виїзної колегії ХОУЛМГ за належну організацію та підготовку бази проведення колегії, відповідно до встановленого маршруту, з метою заохочення працівників, виплатили грошову винагороду Віньковецькому, Зіньківському, Городоцькому, Сатанівському, Ярмолинецькому лісництвам.  Не забули і за іменинників, адже саме в цей день четверо працівників лісгоспу відзначали своє день народження: Григорій Писаренко, Сергій Баб`як, Роман Хоптинський, Олександр Гуменюк.

      День працівника лісу для нас, - це наче новий рубіж, підсумок вже зробленого та нові плани на наступний рік, а вони чималі. Тож удачі нам, дорогі лісівники!

Переглядів: 471 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод