Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Серпень » 9 » Відповідальність в роботі, як запорука успіху
16:13
Відповідальність в роботі, як запорука успіху

Сьогодні, 09 серпня 2021 року, на базі ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» проведено виїзну нараду за участю начальника Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Петра Пешка та першого заступника-головного лісничого області Павла Золотого. Також участь в нараді взяли директор лісгоспу Іван Кирилюк, провідні спеціалісти підприємства, лісничі, представники місцевої преси та телебачення.

     Розпочали нараду з проведення технічного огляду автотранспорту Ярмолинецького гаража. В Ярмолинецькому лісництві (лісничий Анатолій Жилюк) побували на зоні відпочинку.  Оглянули територію Ярмолинецького нижнього складу (майстер Микола Динько). Переїхавши в Городоцьке лісництво (лісничий Сергій Садовий) оглянули контору лісництва, теплиці, представлений транспорт. В кварталі 76 вид.11- 1,1га – лісосіка в процесі розробки.  Оглянули лісові культури різного віку та догляд, що проводиться за ними - механізований та ручний.    Побачили  власне виробничий процес  заготівлі тріски паливної. На розсаднику лісництва оглянули посіви насіння дуба звичайного. В кварталі 51 вид.22 на площі 1.0га проводиться вирощування дубу «в шубі з відкритою головою». Перестійні ясеневі насадження оглянули в кварталі 51 вид.33. В ботанічному заказнику загальнодержавного значення «Городоцький» оглянули насадження, середній вік яких понад 105 років.

  В  Вишнівчицькому лісництві (лісничий Павло Кучер) побували в теплицях та біля  парників. Оглянули насадження квартала 63 вид.5 (віком понад 95 років), де проводилась вибіркова санітарна рубка. Схилили голови біля Пам`ятних знаків Небесній Сотні та загиблим лісівникам.

Підводячи підсумок проведеної наради, директор підприємства Іван Кирилюк подякував керівникам  всіх задіяних структурних підрозділів за проведену роботу – адже наша щоденна клопітка праця сьогодні, дасть можливість через роки, наступним поколінням, побачити бажаний результат і ним користуватись.      

     Начальник Хмельницького управління лісового та мисливського господарства Петро Пешко відмітив, що відповідальне відношення до виконання посадових обов’язків, досвід в поєднанні з молодістю та прагненням до вагомих результатів і щире вболівання за спільну справу – дають вагомий результат в нашій роботі. Лісівнича справа розвивається, фахівці шукають практично доцільні шляхи вирощування та догляду лісових культур. І саме сьогоднішні лісівники втілюють в життя запропоновані науковцями пілотні та дослідницькі проекти – удачі , Вам, в нелегкій щоденній справі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Переглядів: 156 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод