Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 18 » Відзначили День працівника лісу
13:59
Відзначили День працівника лісу

        

Цими днями лісівники України відзначали своє професійне свято – День працівника лісу. 

 В ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» завітали очільники районів, на яких розташоване підприємство, військові комісари Ярмолинецького, Віньковецького, Чемеровецького РВК, учасники бойових дій, представники силових структур районів, духовенство, друзі підприємства.

        За наказом Держлісагентства України до Дня працівника лісу  директора лісгоспу Кирилюка І.І. нагороджено Нагрудним знаком «За бездоганну службу в державній лісовій охороні»; Почесною Грамотою нагороджено Стецюка В.П. – лісничого Сатанівського лісництва; оголошена Подяка Дзіковському В.Б. – ліснику Віньковецького лісництва.

        Почесною Грамотою ХОУЛМГ нагороджені: Мазуренок В.І. – лісник Віньковецького лісництва, Карвацький Я.О. – майстер лісу Сатанівського лісництва, Стойко С.С. – водій Ярмолинецького гаража, Знаковського М.Ф. – майстра лісу Віньковецького лісництва. Оголошена Подяка ХОУЛМГ: Кубряку О.В. – лісорубу Вишнівчицького лісництва, Онищуку С.А. – ліснику Городоцького лісництва, Синчишиній М.І. – лісокультурниці Віньковецького лісництва, Кордашу О.П. – ліснику Ярмолинецького лісництва, Думному І.Я. – трактористу Сатанівського лісництва.

       За вагомі здобутки в роботі, внесок в соціально-економічну діяльність підприємства занесені на Дошку Пошани підприємства 12 кращих працівників лісгоспу. Всі нагороджені працівники отримали премії та матеріальні допомоги. Водії та трактористи лісгоспу за підтримання в належному стані транспортних засобів, що забезпечує щоденну, безперебійну роботу підприємства, до професійного свята також були премійовані. Всі пенсіонери-ветерани лісгоспу отримали матеріальну допомогу. Директор лісгоспу вручив премії: учаснику Всеукраїнського конкурсу-змагання  зварювальників лісу Савчуку А.М. – майстру лісу Городоцького лісництва та кращому зварювальнику лісгоспу, учаснику обласного змагання зварювальників лісу Садовому С.В. – лісничому Городоцького лісництва.

        Окрім того всі керівники структурних підрозділів отримали цінні подарунки на підрозділи, які значно забезпечать покращення умов праці робітників.   

      У своєму виступі директор підприємства І.І.Кирилюк зазначив: «На протязі поточного року   колектив  лісгоспу забезпечив виконання запланованих показників як в лісогосподарському, так і в промисловому виробництві. Площа лісових культур, посаджених в державному лісовому фонді складає 85  гектарів — 118 відсотків  до планового показника.  Проведено доповнення лісових культур на землях державного лісового фонду  на площі 118 гектарів.  Проводяться догляди  за лісовими культурами  та лісорозсадниками.

          Заробітна плата виплачується вчасно у встановлені колективним договором строки. І до свята кожен працюючий отримав 100% премію та по дві тисячі гривень допомоги.      

         Основна стратегія роботи колективу у поточному 2017 році - це стабільність та забезпечення виконання всіх виробничих показників.

        З святом Вас усіх. Висловлюю усім глибоку подяку і низький уклін. І на нелегкому шляху до економічного, соціального та духовного піднесення – бажаю Вам і Вашим родинам – щастя, добробуту, світлої долі, а Україні та галузі – миру та процвітання.»

 

Переглядів: 497 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод