Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Жовтень » 6 » Взяли участь Всеукраїнській виставці
14:48
Взяли участь Всеукраїнській виставці

 ДП «Ярмолинецьке  лісове господарство» взяло участь в Всеукраїнській виставці техніки для переробки лісопродукції «Лісдеревмаш». В рамках виставки відбулося засідання Всеукраїнської ради Товариства лісівників України. Учасники заходу мали можливість почути виступи та поспілкуватись з головою Держлісагентства України  Василем Кузьовичем та головою Товариства лісівників України  Юрієм Марчуком.

     Ярмолинецький лісгосп на Виставці представив продукцію побічного користування власної торгової марки «Ярмліс».  А вона дуже різноманітна: чай чотирьох видів; екологічно чистий лісовий мед; сушені ягоди малини, ожини, суниці; гриби сушені та солені; сік березовий; яблука та груші із власних садів; декоративний посадковий матеріал; віники банні та господарські. Делегацію Ярмолинецького лісгоспу очолив директор підприємства Іван Кирилюк, який зазначив, що такі заходи дають можливість як поспілкуватись із справжніми фахівцями лісової галузі, так і представити власну продукцію можливим споживачам, знайти нові ринки збуту власної продукції, як в столиці так і за її межами.  Плекаючи ліс колектив лісгоспу дбає, щоб і дари лісу не пропадали марно. Слідкуємо не лише за якістю самого продукту, а й за його правильним екологічним упакуванням – це картонна та скляна тара, дерев`яні діжки для меду, кошики з тонкого березового шпону для свіжих ягід. Розуміємо, що лише все в комплексі дасть можливість нашій продукції бути конкурентоспроможній, знайти свого, так би мовити, шанувальника.

     Під час проведеної  робочої техради Іван Кирилюк подякував працівникам за підготовку матеріалів та продукції для виставки: Сергію Садовому – лісничому Городоцького лісництва, Сергій Шутяку – провідному інженеру з ОП, Сергію Баб`яку – провідному енергетику, Світлані Попсуй – інженеру з побічного користування. 

 

  

Переглядів: 217 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод