Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 3 » Захищене і здорове покоління
12:28
Захищене і здорове покоління

       Під таким девізом проходив цьогорічний День охорони праці. У зв’язку з цим службою з охорони праці та інженерно-технічними працівниками ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» проводилась відповідна інформаційно-роз`яснювальна робота в структурних підрозділах по впровадженню в життя Законів України «Про охорону праці», «Про пожежну безпеку», «Про дорожній рух» та інших нормативних актів про охорону праці.

      В ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» були розроблені відповідні заходи по проведенню Дня охорони праці, головні з яких це: преміювання працівників, які не порушують інструкцій з охорони праці, а також надання одноразової матеріальної допомоги як працівникам, які отримали травми на виробництві, так і членам їх сімей. Також на виконання звернення управління освіти та науки Ярмолинецького району та адміністрації Ярмолинецького НВК було проведено звалювальння небезпечних дерев на території Ярмолинецького НВК. Звалювання проводив майстер лісу, лісоруб 6 розряду Городоцького лісництва Савчук А.М., який є переможцем обласного конкурсу-змагання зварювальників лісу Хмельницької області та призером Всеукраїнських змагань лісорубів 6 розряду серед юніорів. Завдяки високому професіоналізму А.М.Савчука всі небезпечні дерева були приземлені в заданому напрямку, а весь спортивний інвентар, який знаходився на спортивному майданчику, залишився неушкодженим. Подальшу роботу по обрізуванню гілок та розкряжуванню дерев проводили лісоруби, які проходять навчання та підвищення кваліфікації в Ярмолинецькому агропромисловому центрі професійної освіти. Тепер всі батьки та вчителі учнів можуть не переживати, що якесь сухе дерево чи гілка при раптових поривах вітру може травмувати дитину чи перехожих під час перебування на даній території.

      Виконаний план заходів по проведенню Дня охорони праці, затверджений наказом по підприємству. За чітке дотримання нормативно-правових актів з охорони праці премійовано 12 працівників лісгоспу. За недопущення виробничого травматизму та найкраще функціонування системи управління охороною праці премійоване Городоцьке лісництво.

Колектив Ярмолинецького лісгоспу всім бажає працювати без виробничих травм, а працівникам, які виконують роботи з підвищеним рівнем небезпеки – дотримуватись інструкцій з охорони праці і пам’ятати, що завжди присутня прихована небезпека і хай «Береженого Бог береже».

Переглядів: 394 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод