Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 19 » Зелені шати Пам’яті
11:00
Зелені шати Пам’яті

14.03.2014 року ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» в рамках лісокультурної кампанії провели посадку дуба черешчатого на території Віньковецького лісництва кв.53 загальною площею 6,5га. На висадку вийшли всі працівники лісгоспу, Віньковецького лісництва, Зіньківського лісокомплексу. По закінченню роботи директор підприємства  І.І. Кирилюк запропонував ділянку висадженого дуба  присвятити  пам`яті  Небесної  Сотні. « Події останнього часу для всіх нас, як і для всієї України, сповнені скорботою,  тривогою та людською шаною до тих громадян, які ціною власного життя відстоювали право нас всіх на краще життя в Незалежній демократичній країні. Загибелі мирних українців  немає  виправдання і ми ще довго будемо переживати ті трагічні дні, освячені кров`ю наших побратимів. Нехай у майбутньому ці величні дуби нагадують майбутнім поколінням, що герої не вмирають, вони живуть у нашій пам`яті, вчинках, думках »- сказав І.Кирилюк.

Хвилиною мовчання вшанували пам`ять загиблих на Майдані.

Громадою вирішили на закладений камінь вмонтувати табличку «Ліс Пам`яті Небесної Сотні».

Сльози на очах людей свідчили про одностайність думок всього колективу.

Відпочиваючи після роботи колеги ділились думками. «…Молоді та досвідчені люди, кожен з них міг би ще так багато зробити для майбутнього своїх родин і України в цілому. Наш народ багатий на професіоналів, на чесних людей »- зазначила головний бухгалтер Г.Ф.Лозінська.

Заступник директора з реалізації М.В.Бас зауважив: «…всі ми повинні об`єднатися, щоб зберегти мир в країні. Небесна Сотня дивиться на кожного з нас».

Лісничий Віньковецького лісництва А.В.Любінецький сказав, що сьогоднішній день можна назвати історичним, адже наша спільна праця увіковічнить пам`ять загинувши на Майдані у цих зелених шатах…

Стомлені та горді ми повертались додому, щоб завтра знову, кожен на своєму робочому місці, працювати на користь рідного краю.

Переглядів: 578 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Анонім  
0
Дуже гарна стаття! МОЛОДЦІ!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод