Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Червень » 25 » Зростання потреби в кадрах – хвилююче питання сьогодення
13:21
Зростання потреби в кадрах – хвилююче питання сьогодення

  25 червня 2019 року в Ярмолинецькій районній філії Хмельницького ОЦЗ проведено засідання круглого столу на тему «Про діяльність органів державної влади, місцевого самоврядування, роботодавців та служби зайнятості в умовах зростання потреби в кадрах». На засіданні були присутні керівник апарату районної державної адміністрації Олександр Цісар, заступник голови районної ради Борис Лис та інші запрошені учасники. Відкривав та вів засідання круглого столу - директор Ярмолинецької районної філії Хмельницького ОЦЗ Володимир Безушко. Від ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» участь в роботі круглого столу взяла інспектор з кадрів  Наталія Хоптяр.
       На обговорення виносилися такі питання: 1. «Економічні, соціальні можливості та тенденції розвитку Ярмолинецького району на найближчу перспективу в умовах децентралізації та консолідації заради майбутнього». 2. «Роль місцевого самоврядування в питаннях економічного розвитку району». 3. «Діяльність районної філії в умовах реалізації стратегії модернізації та розвитку Державної служби зайнятості». 4. «Стан ринку праці в районі». 5. «Соціальне партнерство у вирішенні питання зайнятості жителів Ярмолинеччини». 6. «Збереження кадрового потенціалу в сільському господарстві». 7. «Легальна заробітна плата, страховий стаж - забезпечення в період похилого віку». 8. «Проблеми кадрового збереження та шляхи їх вирішення». 
    Учасники круглого столу обговорили ситуацію на ринку праці, відзначили зростання попиту на робочу силу, як в цілому в державі так і в регіонах.                      Наталія Хоптяр розповіла про ведення кадрової політики на підприємстві, адже коли працівники забезпечені необхідним соціальним пакетом (заробітна плата, відпускні, оздоровчі, лікарняні, матеріальні допомоги  різних видів та ін.) та відчувають повагу до себе та виконуваної роботи – плинність кадрів на таких підприємствах зовсім незначна. Робітники цінують своє робоче місце, відповідально ставляться до виконання поставлених завдань.

Переглядів: 343 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод