Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Травень » 27 » Зустріч із студентами Хмельницького національного університету
11:22
Зустріч із студентами Хмельницького національного університету

Потужний навчально-науковий десант з понад 50 студентів Хмельницького національного університету висадився у Ярмолинецькому лісництві  ДП «Ярмолинецьке лісове господарство».  Викладачі кафедри екології та біологічної освіти обрали  саме його урочища для проведення навчальних екскурсій під час практичних занять ряду дисциплін. Базою проведення стало заповідне урочище «Березина».

     Головний лісничий підприємства Олег Куцкий , як запрошений професіонал-практик, провів практичну роботу «Особливості збалансованого управління територіями природно-заповідного фонду» з дисципліни «Стратегія сталого розвитку» для студентів третього курсу спеціальності @Середня освіта «Біологія та здоров`я людини», в якому охоче взяли участь і студенти спеціальності «Екологія».

         Лісничий Ярмолинецького лісництва Анатолій Жилюк провів практичне заняття з дисципліни «Лісознавство з основами лісової таксації» для студентів-екологів.

    Провідний інженер з охорони праці Сергій Шутяк, лісник Руслан Гуменний  допомагали викладачам кафедри КазіміровійЛ.П., Ільїнському С.В., Тарасенку М.О., Шевченку С.М., Матеюк О.П. проводити заняття з ботаніки, геоботаніки, зоології, основ здорового способу життя.

   Адже, саме подільська діброва є значним осередком біоландшафтного різноманіття нашого краю і наше молоде покоління екологів та біологів має знати і розуміти особливості її функціонування і догляду.

    Приємне спілкування під час дружнього обіду додали приємних вражень від навчальних екскурсій.

    Студентство та викладачі кафедри екології та біологічної висловили  багато слів вдячності працівникам лісгоспу за високопрофесійну допомогу в організації навчальних занять. Лісівники Ярмолинецького лісгоспу чекають нових цікавих зустрічей.

  

Переглядів: 174 | Додав: lishosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод