Вітаю Вас Гість | RSS
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 120
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

        06 серпня 2014 року працівники  підприємства  взяли  участь в  змаганнях вальників  лісу, які  відбулись на  базі ДП «Ізяславське лісове господарство». Змагання проводились з  метою  подальшого  вдосконалення майстерності, підвищення професійного рівня, престижу професії вальника лісу та безпеки праці на лісозаготівлях. Для проведення конкурсу-змагання була затверджена комісія-журі: голова комісії – Колесник В.Г. (заступник начальника управління лісового і мисливського господарства), заступник голови комісії – Хоптинець В.М. ( голова обласного товариства лісівників України, Перший заступник начальника управління лісового і мисливського господарства); до складу комісії ввійшли  також  по одному представнику від кожного держлісгоспу управління, яким на ... Читати далі »

Просмотров: 524 | Добавил: lishosp | Дата: 08.08.2014 | Комментарии (0)

     В ДП "Ярмолинецьке лісове господарство" відбулися збори трудового колективу підприємства. Однією з найголовніших тем, яку обговорювали стала - важка ситуація на Сході країни. Директор лісгоспу, Кирилюк Іван Іванович, запропонував не залишатися байдужими та загальними силами трудового колективу підприємства надати продовольчу та матеріальну допомогу військовослужбовцям, які перебувають в зоні АТО. Пропозицію було підтримано одноголосно! За власним бажанням працівників було вирішено перерахувати свій одноденний заробіток на потреби Збройних Сил України. 

     Силами Віньковецького лісництва придбано та передано бронежилет для лісника, який на даний час перебуває на військовій службі в зоні АТО. Також було передано ... Читати далі »

Просмотров: 516 | Добавил: lishosp | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Лісова автомобільна дорога у Віньковецькому лісництві ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» має загальну протяжність 5.2км. Доцільність будівництва лісової автомобільної дороги: - Є найкоротшим шляхом, що з`єднає населені пункти с. Петраші та с. Віньківці.Загальний запас деревини в зоні тяжіння лісової дороги – 84,3 тис.м3, в тому числі стиглих і перестійних – 31,2 тис.м3, пристигаючих – 21,6 тис. м3;

-наявність рубок головного користування, площі яких примикають до даної дороги щорічно складає біля 3 тис. кбм;

-рубок формування і оздоровлення лісів біля 1,5 тис.м3;

- сільгоспкористування – 35га;

- скорочує до 15 км відстань вивезення деревини на нижні склади підприємства;

- дозволяє проводити вивезення деревини великовантажним транспортом;

- створює умови для попередження та ліквідації лісови ... Читати далі »

Просмотров: 484 | Добавил: lishosp | Дата: 16.07.2014 | Комментарии (0)

    ДП "Ярмолинецьке лісове господарство"у 2014 році заплановано будівництво автомобільної дороги у Віньковецькому лісництві. Паспорт дороги:-тип дороги 2; -загальна протяжність 3,2 км; - ширина земляного полотна 4,5 м; - ширина проїздної частини 3,5 м; - дорожній одяг двошарова конструкція серповидного профілю; основа грунто-щебенева суміш; - покриття оптимальна щебенева суміш №1(згідно ВСН 7-82).

    Доцільність будівництва лісової автомобільної дороги: загальний запас деревини в зоні тяжіння лісової дороги-62,3тис.м.3 в тому числі:стиглих і перестійних-18,7 тис.м3; пристигаючих-12,3; рубок формування і оздоровлення лісів біля 4,8 тис.м3; дозволяє проводити вивезення деревини великовантажним автотранспортом; створює умови для попередження та ліквідації лісових пожеж; створює умови для е ... Читати далі »

Просмотров: 433 | Добавил: lishosp | Дата: 13.06.2014 | Комментарии (0)

       Пожежонебезпечний період - частина року, у межах якої виникають лісові пожежі (з моменту сходження снігового покриву до настання стійкої вологої погоди або утворення снігового покриву). Протягом пожежонебезпечного періоду забороняється:

- розведення багать у лісі;

-заїзд на територію лісового фонду(крім транзитних шляхів) транспортних засобів та інших механізмів;

- палити, кидати в лісі непогашені сірники (крім місць обладнаних для цих цілей);

-розміщувати ближче, ніж за 100м від узлісся смітники, розводити багаття,

- випалювати траву та інші рослинні рештки на землях лісового фонду, а також на інших земельних д ... Читати далі »

Просмотров: 429 | Добавил: lishosp | Дата: 15.05.2014 | Комментарии (0)

      9 травня 2014 року ДП "Ярмолинецьке  лісове господарство" взяло участь у мітингу до Дня Перемоги.Напередодні свята директор І.І.Кирилюк привітав ветеранів Велилої Вітчизняної війни. " Цей дійсно святий день завжди викликає в нас почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою ціною завойовано нашу перемогу, ми схиляємо голову перед священною пам`яттю загиблих. Висловлюємо Вам свою безмежну синівську вдячність за тяжку ратну працю, яка наближала довгоочікуваний день визволення. низький уклін Вам за це! щиросердечно бажаю Вам міцного здоров`я, добра й благополуччя. Нехай в Вашій домівці завжди панують мир, спокій і достаток"- сказав керівник.

      Згідно наказу надано одноразову матеріальну ... Читати далі »

Просмотров: 509 | Добавил: lishosp | Дата: 13.05.2014 | Комментарии (0)

   Розглянувши показники виробничої і фінансово-економічної діяльності підприємств для підбиття підсумків трудового суперництва за 2014 рік, колегія управління і президія обласної організації профспілки постановили: 1.Визнати переможцем у трудовому суперництві з врученням Диплому і перехідного прапора, а також дати дозвіл на виплату грошової премії в розмірі 20,0 тис.грн. колективу ДП "Славутське лісове господарство". 2. Друге місце присудити колективу ДП "Ярмолинецьке лісове ггосподарство" з врученням Диплому і дати дозвіл на  виплату грошової премії в розмірі 15,0 тис.грн. 3. Третє місце присудити колективу "Ізяславське лісове господарство" з врученням Диплому і дати дозвіл на виплату грошової премії в розмірі 10,0 тис.грн. 4. Згідно умов трудового суперництва дозволити виплатити директорам державних підприємств, що зайняли призові місця винагороди: Славутського ... Читати далі »

Просмотров: 484 | Добавил: lishosp | Дата: 05.05.2014 | Комментарии (0)

       28 березня 2014 року відбулась конференція трудового колективу ДП «Ярмолинецьке лісове господарство».

      Участь в роботі конференції взяли заступник начальника ХОУЛМГ, головний економіст – Семенець О.П. та голова обкому профспілки галузі – Ковальчук Т.А.

Учасники конференції обрали президію і затвердили порядок денний:

  1. Про підсумки виконання колективного договору за 2013 рік.
  2. Прийняття колективного договору на 2014 рік.

      Розпочав конференцію директор підприємства І.І.Кирилюк, який повідомив про прийняте  Розпорядження Кабінету Міністрі ... Читати далі »

Просмотров: 510 | Добавил: lishosp | Дата: 31.03.2014 | Комментарии (0)

27березня 2014 року відзначаємо 70-річницю визволення Ярмолинеччини від німецько-фашиських загарбників. Працівники ДП "Ярмолинецьке лісове господарство" трудовим десантом вшанували ювілейну дату. Працівники лісгоспу та Ярмолинецького лісництва висадили дуб звичайний на площах обходу №4 квартал 30 відділ 2 (1га)-лісник Мельник В.В. та обходу №5 квартал 27 відділ 2 (2,4га)- майстер Куцкий С.В.Відповідальними особами проведена попередня підготовка грунту. Дані землі відносяться до земель Фонду лісовідновлення-2014 року.

       Саме так, власним прикладом, лісівники закликають ярмолинчан ніколи не забувати історію рідного краю та активно брати участь у Всеукраїнській акції "Майбутнє лісу - в твоїх руках",адже обов`язок кожної людини берегти та прим ... Читати далі »

Просмотров: 409 | Добавил: lishosp | Дата: 26.03.2014 | Комментарии (0)

14.03.2014 року ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» в рамках лісокультурної кампанії провели посадку дуба черешчатого на території Віньковецького лісництва кв.53 загальною площею 6,5га. На висадку вийшли всі праці ... Читати далі »

Просмотров: 574 | Добавил: lishosp | Дата: 19.03.2014 | Комментарии (1)

« 1 2 ... 26 27 28 29 »
Директор
Кирилюк Іван Іванович
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
ХОУЛМГ
Держ Агенство
Президент України
ВР України
Антикорупційний
Урядовий портал
Гаряча лінія
Лісовод